Taxi

Overal naartoe met de taxi

Je wil graag naar de winkel gaan maar je beschikt niet over een auto. Je wil een rondreis doen maar je hebt geen zin om zelf te rijden. Of je bent een zakenman of -vrouw en je reist van plaats naar plaats om vergaderingen bij te wonen. De taxi kan voor alles ingezet worden, ook jij kan genieten van al de voordelen die het biedt.

Taxi voor gebruiksgemak

Taxi’s betaalbaar voor iedereen

Het grote voordeel van een taxi is het oproepgemak per telefoon. Draai het nummer, vraag een taxi en deze zal spoedig ter plaatse zijn. Eenvoudiger dan dit wordt het niet. Hoewel het tegenwoordig bij veel bedrijven ook mogelijk is om online een boeking te plaatsen. Toch blijkt het gebruik van een taxi binnen België nog een taboe, heel vaak wordt er geopteerd voor het openbaar vervoer of eigen vervoer. De mythe gaat dat taxi’s “onbetaalbaar” zijn, dit is helemaal niet meer het geval. Meer nog, een taxi nemen kan een aantal problemen oplossen die je met het openbaar vervoer (nvdr vertraging, annulaties, ziektes van chauffeurs), eigen vervoer (nvdr geen parkeerplaats vinden, ver moeten parkeren of een dure parking moeten kiezen), kan tegen komen. Beeld jezelf eens in, vanaf nu kan je genieten van een betaalbare taxi en genieten van de vele voordelen hieraan verbonden. Wie droomt hier nu niet van?

Nog niet overtuigd?

Vrees je nog steeds dat dit buiten jouw budget valt? Ben je bang dat het duurder uitvalt dan in het begin gedacht? Wij werken met vaste, vooraf betaalde tarieven, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Neem snel een kijkje op onze berekeningsmodule, je zal zien, het valt reuze mee. Wij hopen je snel te zien in één van onze wagens!

Wij zijn werkzaam over heel België. Je kan ook een taxi boeken vanuit Dilbeek, Ternat, Ninove, Aalst, Gent, Lint,…