Taxi Ninove

Ninove stad op mensenmaat
Ninove stad op mensenmaat

Ben je op zoek naar een taxi in Ninove? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vriendelijke medewerkers staan 24/7 voor je klaar. Zo ben je in no-time overal in Ninove met onze wagens. Reserveer snel je vervoer via onze reservatiemodule. Heb je dringend een taxi nodig? Reserveer dan telefonisch, op die manier kunnen we je sneller van dienst zijn.

Onze taxi’s voor alle bestemmingen

Zoek je een taxi in Ninove naar de dokter of het hospitaal? Wil je een transport naar de Ninia shopping of de wekelijkse markt? Wil je op bezoek bij je moeder, grootvader of tante? Zoek je een vervoer naar een discotheek of een restaurant? Wil je een shuttledienst voor een huwelijk of feest? Dat kan! Contacteer ons om een reservatie te maken of om een offerte te bekomen.

Zakelijke taxiritten?

Zoek je een vervoerspartner voor je onderneming? Iemand die je klanten en/of bezoekers op een veilige en verantwoorde manier van en naar je onderneming brengt? Heb je nood aan een vaste chauffeur voor een bepaald bezoeker en/of klant? Geen nood, ook dit bieden we aan. Bovendien kunnen de ritten op factuur uitgevoerd worden, zodat de klant zijn portefeuille niet boven hoeft te halen.

Meer weten over Ninove?

Voor meer informatie over de wekelijkse markt, evenementen en uitgaansgelegenheden, consulteer de website van de stad Ninove. Wij kunnen het vervoer voor elk evenement op ons nemen, onze diensten zijn 24/7 actief, ook op zon- en feestdagen.