Contact

Neem snel contact met ons op.

 

Neem snel contact met ons op

Neem snel contact met ons op!
Bel ons: +32 (0)478 27 63 20
Mail ons: [email protected]

Meer weten?

Wens je graag bijkomende informatie over onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, je kan ook kiezen om ons per e-mail te contacteren. Echter voor dringende reservaties raden we je aan om telefonische contact met ons op te nemen, zo kunnen wij je de beste service geven en hier snel op inspelen.

Tarieven?

Ook voor al je vragen over onze tarieven kan je telefonisch bij ons terecht. Je kan ook gratis en vrijblijvend het tarief berekenen via onze berekeningsmodule online. Toch liever een persoonlijke aanpak, neem snel contact met ons op!

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Zoek je een specifieke wagen, chauffeur, een transport voor je huisdier? Of wil je weten of je fiets mee kan in de wagen? Woont je familie op verschillende locaties en wens je iedereen apart te laten ophalen? Geen probleem! Contacteer ons en we zorgen voor een service aangepast aan jouw noden.

Bijkomende vragen?

Heb je een taxi geboekt en weet je niet goed wat er nu komt? Heb je vragen over onze manier van werken? Wil je bijkomende informatie over je reservatie? Aarzel niet om je vragen te stellen, we helpen je met veel plezier verder, zodat je met een gerust gevoel kan vertrekken.